Gecertificeerd

Korte Friesland laswerk geborgd door ISO 3834-2

Korte Friesland heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle procedures en kennis die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het laswerk, zijn bij ons volop aanwezig. We zijn dan ook door de DNV gecertificeerd met het kwaliteitscertificaat ISO 3834-2. Dat betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen die momenteel aan een lasbedrijf worden gesteld.

Belang van het ISO 3834-2 certificaat

ISO 3834-2 is de meest uitgebreide certificering voor lasbedrijven. Dit betekent dat naast alle fasen van het productieproces, ook de gebruikte materialen en technieken van begin tot eind zorgvuldig zijn beoordeeld en gecontroleerd op beheersbaarheid.

Deze certificering is een internationaal erkende norm en waarborgt laswerkzaamheden van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Korte Friesland heeft een breed scala aan klanten, van agrarisch en machinebouw tot de simulatorindustrie en tooling aerospace. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we naast onze ISO 9001 certificering ook ISO 3834-2 gecertificeerd voor het lassen van vaak cnc-bewerkte producten- en machineonderdelen. Waar nodig worden gelaste producten nog in eigen productie door ons nabewerkt vanwege de hoge framenauwkeurigheid en toleranties.

Gecertificeerd laspersoneel

Korte Friesland beschikt over een eigen, interne lascoördinator (IWT) en gecertificeerde lassers om de werkzaamheden voor te bereiden, uit te voeren en de kwaliteit te borgen.

EN-10204 3.1 certificaat

Binnenkort zullen we ook de stap zetten om EN-10204 3.1 gecertificeerd te worden, zodat klanten zeker zijn dat het geleverde product overeenkomt met wat besteld is.