Missie en visie

De missie van Korte Friesland voeren wij uit in de dagelijkse praktijk: uw (samengestelde) halffabrikaten, modules en machines stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig afleveren. Zo dragen we al decennia lang ons steentje bij aan het succes van onze zakelijke partners. We denken constructief met u mee, want 'hart voor de zaak' geldt hier niet alleen voor de eigen zaak.

Een goed klantcontact gaat samen met persoonlijke aandacht en via korte lijnen. Een vast onderdeel van onze visie: duidelijke afspraken maken, flexibel handelen en de gewenste kwaliteit leveren. Dit zijn waarden waar we ons aan houden, want de goede relatie met onze klantenkring is hierop gebaseerd.

Onze ambitie voor de lange termijn is 'n echte 'Korte' en krachtige: toekomstbestendig doorgroeien en marktconform mee blijven ontwikkelen. We willen de reputatie van ons bedrijf als noordelijke las-specialist en top-toeleverancier op het gebied van verspanen en machinebouw breed uitdragen binnen Nederland.
Innovatie, milieuvriendelijk en duurzaam werken staan bij Korte Friesland hoog in het vaandel, evenals de continue ontwikkeling en veiligheid van onze medewerkers. Wij zijn ISO-gecertificeerd en investeren doorlopend in werknemers en machines.

"Samen-werken, ons werk-woord op de werk-vloer".